3.4.06

regn, regn

När jag skulle ta mig från ett möte i Kampen till Böle valde jag att skippa metron och i stället promenera den lilla biten. Bra med frisk luft, inte var det ju en lång sträcka. Men.. Visst har viblivit bortskämda med att man kan ta sig lite överallt utan att gå ut. Jag kan alltså ta bussen in till stan och sedan gå till Järnvägsstationen eller Stockmann utan att alls gå ut!

Jag försöker att alltid gå en del av sträckan utomhus, bara för att inte glömma hur det ser ut där uppe.. idag borde jag ha valt tunneln, det var som att gå i duschen, när jag kom till Böle var jag genomvåt... jag hoppas att detta är ett tecken på att våren kommer, varmt (relativt varmt åtminstone) och fuktigt väder i några dagar och sen kommer de första tussilagona upp.

Det blir en spännande vecka, jag skall jobba i St Michel på torsdagen. Vet inte om jag ens har varit där förr, synd att jag inte har mycket fritid. På lördagen blir det kretsmöte i Ekenäs. Då blir jag nominerad till riksdagskandidat för första gången. Lite spännande, men någonting jag ser framemot. Det är alltid trevligt att träffa det Nyländska gänget, vi ses alltför sällan.

Inga kommentarer: