13.3.07

Solen skiner!

Hej alla bloggläsare,

Nu börjar skutrakan. Jag har haft en jätterolig kampanj. Det var det viktigaste när jag satt ner med min stödgrupp och planerade den. Vi ska ha roligt, en positiv och glad kampanj. Vi hade inte möjligheter till att planera en dyr och stor kampanj så vi statsade på att träffa så många människor som möjligt, genom personlig kontakt. Det är nog det bästa med en valkampanj, att få träffa människor. Jag har märkt att jag helt automatiskt hälsar på människor som kommer emot, med ett hej och ett leende. En del hälsar tillbaka och en del ser bara förbryllade ut.

De många debatterna har också varit intressanta, eftersom man då måste bestämma sig för vad som är viktigt och vilken åsikt man har i olika sakfrågor. Jag har märkt att det finns många kandidater som kan en sak bra, men inte mera, kandidater som kan lite om det mesta men ingenting djupt och kandidater som inte har en åsikt alls i de flesta frågor. Det behövs alla sorter i riksdagen.

Mest tror jag att det behövs riksdagsledamöter som bryr sig om andra mera än sig själv. Det är så enkelt.

Om du träffar mig, när jag går omkring och hälsar på vilt främmande människor, kom och säg hej! Det är roligt att träffas!

Inga kommentarer: